Volg in nederlands



Werken in mei en juni 2015


 
                         Werken in mei en juni 2015


                              Werken in mei en juni 2015



                             Werken in mei en juni 2015



                               Werken in mei en juni 2015



                             Werken in mei en juni 2015



                             Werken in mei en juni 2015




De keuken is nu bruikbaar. 20 maart 2015

De keuken is nu bruikbaar. 20 maart 2015

De keuken is nu bruikbaar. 20 maart 2015

De keuken is nu bruikbaar. 20 maart 2015

De keuken is nu bruikbaar. 20 maart 2015


6 maart 2015

6 maart 2015

6 maart 2015

6 maart 2015

6 maart 2015






Intussen werd tevens met de constructie van de residentiële facililiteit begonnen.


25 februari 2015







21 februari 2015









16 februari 2015




14 februari 2015





10 februari 2015


  6 februari 2015




Onlangs werden de muren in de keuken gecementeerd alvorens ze te betegelen. Marek en PJotr zijn terug, en zullen blijven tot alles zal afgewerkt zijn.





De tempelsituatie buitelde onverwacht in een nieuwe wending, doordat de deadline in verband met subsidies betreffende het plaatsen van zonnepanelen in Radhadesh veranderde. Daarom vertrokken Marek en Pjotr voor enkele weken terug daarheen. De laatste foto toont de gevel vlak voor ze vertrokken.















the temple room is used as a temporary workshop to
varnish the windows and doors for the back wall.


Een opening in de vloer vergemakkelijkt de toegang tot de kruipruimte onder het gebouw om alle aansluitingen (warm en koud water, elektriciteit, afvoeren) te kunnen uitvoeren.


Daarna volgde de scheidingsmuur tussen de keuken en de multifunctionele ruimte aan de beurt. Daarin wordt een doorgeefluik voorzien.
 Er werd begonnen met de doorgangen naar de keuken en de voorraadruimte.

In afwachting werden binnen alvast voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. .








Na de goedkeuring diende eerst gedurende dertig dagen de "Bekendmaking
stedenbouwkundige vergunning" publiek zichtbaar te worden aangeplakt.


Before starting with the reconstruction of the garage into a kitchen, a library, and a multipurpose room, the city's permission was required


Vooraleer de werken aan de achterwand te mogen aanvatten diende de toestemming gevraagd te worden bij de stad Antwerpen.
De garages werden eerder gebruikt door de bakker als een magazijn. In zijn toelichting bij het stadsbestuur legt de architect uit hoe dit voormalige magazijn, dat uitkomt op de parkeerplaats, omgevormd zal worden tot een keuken, een polyvalente ruimte en een bibliotheek. De poorten worden vervangen door een wand in schrijnwerk.


Before starting with the reconstruction of the garage into a kitchen, a library, and a multipurpose room, the city's permission was required.


De drempel en de tussendeur werden verwijderd. Als parket werd 15 mm dikke massieve eik voorzien. Sinds 23 mei kan de tempelruimte terug gebruikt worden, evenals het sanitair, en bovendien is er warm en koud water om de borden te wassen etc.



Zo zag de achterwand van de tempelkamer er uit vooraleer de verbouwing begon.



Ook het metselwerk van de inkomhal werd afgerond.









Na een week was het metselwerk beëindigd. Daarna werden
de tempelkamer en het sanitair volledig gebruiksklaar gemaakt.

















Deze foto toont de situatie voor de verbouwing van het sanitair aanving.


This photo shows the situation before the works started

Dit is het plan dat de architect tekende voor de verbouwingen
Dit was het grondplan toen we het kochten


Follow the construction works by Email - Volg de verbouwingswerken per email